Doelstellingen

In het kennismakingsgesprek bekijken we samen wat runningtherapie voor jou kan betekenen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de nadruk licht op stressreductie en ontspanning of meer aanwijsbare doelstellingen zoals een gezonde leefstijl en afvallen of over mentale aspecten zoals meer zelfvertrouwen en levenslust ontwikkelen.

Daarnaast bespreken we je wensen, praktische zaken en eventuele problemen of beperkingen. Naar aanleiding van dit gesprek besluiten we of en op welke manier we gaan hardlopen.

 

Individueel – Loopgroep

Wanneer we samen het traject ingaan, zullen we in het begin met z’n twee├źn gaan lopen. Op deze manier kan ik je het beste begeleiden in de opbouw van je conditie en hetgeen je verder tegenkomt tijdens het hardlopen.

Zodra het mogelijk is kun je ook doorstromen naar een loopgroep van bijvoorbeeld Hardlopen Amersfoort. Het hardlopen met anderen zorgt er vaak voor dat je meer gemotiveerd raakt. Door de gezelligheid, de stok achter de deur van het samenlopen en doordat we elkaar stimuleren en ervaringen uitwisselen, wordt het lopen steeds vanzelfsprekender.