Hardloop groepen

Naast de mentale voordelen van het hardlopen is hardlopen voor velen, inclusief mijzelf, ook een manier om jezelf uit te dagen. Je grenzen verleggen, een doel stellen en hierin gerichte keuzes maken, biedt een grote mate van voldoening. Daarnaast valt er onderweg veel te ontdekken over je houding, persoonlijkheid en bewustzijn, bijvoorbeeld in wat je tijdens het lopen ziet en mee maakt.

 

Dankzij workshops freerunning, mindfulrunning en looptrainingen heb ik ervaring opgedaan als hardloopcoach. Ik vind het leuk en uitdagend om jou doel- en prestatiegericht te coachen. Dus streef je een persoonlijk doel na, zoals een 10 kilometer in 50 minuten, of het uitlopen van een halve of hele marathon? Ik help je graag op weg!

 

Ik geef training aan de loopgroepen van Hardlopen Amersfoort, waarbij onderscheid wordt gemaakt in beginners, half-gevorderden en gevorderden loopgroepen. Deze looptrainingen worden op verschillende dagen en op verschillende plekken in Amersfoort verzorgd in samenwerking met enkele andere train(st)ers.
Voor meer informatie over het lopen van de halve/ hele marathon van Amersfoort, zie marathontraject.