Maatwerk:

Aangezien runningtherapie maatwerk is, worden ook de kosten voor runningtherapie individueel bepaald. De kosten zijn afhankelijk van je persoonlijke situatie, het aantal keer dat we per week samen trainen en de duur van het traject. Eventuele extra kosten zijn: reiskosten, sportrustenpakket en de inschrijving voor een loopevenement.

 

Overzicht van de mogelijkheden en kosten:
  • Kennismakingsgesprek, 1 uur: gratis

 

  • Individuele looptraining/ -coaching: € 59,-
    In één individuele training van 1,5 uur kijken we samen naar je looptechniek, je loophouding, de verhouding tussen inspanning en ontspanning en krijg je handvaten om met je ademhaling aan de slag te gaan om beter te leren ontspannen.

 

  • Looptraject: +/- € 449,- (uitgaande van 12 looptrainingen)
    Het looptraject bestaat uit een rustmeting en +/- 10 tot 12 hardlooptrainingen van 1 uur. De resultaten van de rustmeting, het loopschema en informatie over verschillende onderwerpen die van belang zijn tijdens het traject krijg je mee naar huis. Inbegrepen zijn verder een tussentijdse evaluatie, handvaten in de vorm van  ademhalings- en loopoefeningen.

 

  • Reiskosten buiten Amersfoort worden in rekening gebracht

 

Vergoeding vanuit zorgverzerkering

De kosten voor runningtherapie betaal je doorgaans zelf. ONVZ en De Friesland zorgverzekeraar vergoeden runningtherapie tot een bepaald maximum als je aanvullend verzekerd bent.

 

Als runningtherapie onderdeel is van een reïntegratie-traject, worden de kosten soms (gedeeltelijk) door je werkgever vergoed. Twijfel je of runningtherapie mogelijk vergoed kan worden door je zorgverzekeraar of werkgever, of wil je een inschatting van de kosten gebaseerd op jou persoonlijke situatie, bel of mail me gerust.